Uitvaartcentrum in Leiden

Ons uitvaartcentrum in Leiden zorgt voor een gehele uitvaartverzorging. U belt ons in geval van overlijden en wij regelen de rest. Zo zijn wij er voor het regelen van het opbaren en vervoeren van de overledene en bij het opstellen van de rouwkaarten en rouwadvertenties. Er zijn zoveel keuzes die gemaakt moeten worden, maar door de jarenlange ervaring van ons uitvaartcentrum in het bijstaan van mensen tijdens die keuzes kunnen we u helpen om het wat makkelijker te maken. U kunt hierbij denken aan de keuze voor de kist, de kleding, de bloemen, de muziek en nog veel meer. Wat voor wensen u ook heeft, ons uitvaartcentrum kan u hier bij helpen. Wij doen er alles aan om uw uitvaart in Leiden waardig en persoonlijk te maken.

Rouwvervoer

Vervoer van en naar de begraafplaats of het crematorium tijdens de uitvaartplechtigheid kan vele vormen aannemen. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende mogelijkheden:

  • Limousines in de kleur die u wenst
  • Een koets getrokken door paarden
  • Op de fiets of lopend met een draagwagen
  • Met de motor of met een oldsmobile

Tegenwoordig is alles mogelijk. Kortom, genoeg vervoersmogelijkheden voor een persoonlijk en passende uitvaartdienst. Neem contact op met ons uitvaartcentrum in Leiden naar de verschillende opties. Wij helpen u graag verder.